Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ


Ο σύλλογος ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Καβάλας  απαντάει στις πολιτικές  που μας οδηγούν στην ανέχεια, στην εξαθλίωση και στην αμορφωσιά με δωρεάν μαθήματα Αγγλικών ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά και ενήλικες  και προετοιμασίας για το ειδικό μάθημα των Αγγλικών των πανελληνίων εξετάσεων .


Πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες δεν έχουν σήμερα πρόσβαση στη γνώση λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης. Θεωρούμε χρέος μας να αντιπαραβάλλουμε σε αυτή την αδικία , την έμπρακτη αλληλεγγύη μας. Η πρωτοβουλία αυτή δεν αποτελεί κίνηση φιλανθρωπίας αλλά προσπάθεια αλληλοβοήθειας ώστε να αντιμετωπίσουμε την κρίση με όρους αλληλεγγύης ,συλλογικότητας , αξιοπρέπειας και αντίστασης.

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να έρθουν την Τρίτη 21/2  στις 18:00 στον πολυχώρο «Σήματα Καπνού» ( Βότση 10) όπου θα γίνει η πρώτη συνάντηση με σκοπό τη συγκρότηση του προγράμματος.

Καλούμε επίσης όλους τους καθηγητές , όλων των ειδικοτήτων , που εθελοντικά επιθυμούν να παραδώσουν μαθήματα να επικοινωνήσουν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6977180286 & 6976198601.

Είναι η ώρα που πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην πράξη. Να δείξουμε ότι δεν έχουμε χάσει την ανθρώπινή μας υπόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου