Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ημερολόγιο Α/συνεχεια 2011 - Λαϊκές παραδόσεις από τις γωνιές της Ελλάδας

Καλημέρα σε όλους/ες,

όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κυκλοφορεί το ημερολόγιο μας. Με το φετινό ημερολόγιο που έχει θέμα τις λαϊκές παραδόσεις κλείνουμε μια τριλογία με τα προηγούμενα (παροιμίες, παραμύθια). Την επιμέλεια έχει κάνει και πάλι ο Δημήτρης Προύσαλης, που γενικώς μπορεί όπως και πέρσι να παρουσιάσει το ημερολόγιο -με αφήγηση- σε Αθήνα και επαρχία. Για να προγραμματίσετε παρουσίαση τηλεφωνήστε του στο 6945906008.
Το ημερολόγιο έχει την ίδια τιμή - 10 ευρώ χέρι με χέρι και 12 στα βιβλιοπωλεία - το περσινό πήγε πολύ καλά στα βιβλιοπωλεία οπότε αξίζει τον κόπο να το προωθήσετε όπου μπορείτε.

για τις εκδόσεις Α/συνεχεια
Γιάννης Σκαλιδάκης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2011
των εκδόσεων Α/συνεχεια με θέμα
«Λαϊκές παραδόσεις από τις γωνιές της Ελλάδας»


Τι ρόλο παίζουν οι μοίρες στη ζωή των ανθρώπων; Πώς χωρίστηκε ο ουρανός από τη γη και τη θάλασσα; Ποιο ήταν το πάθημα του Μάρτη που έφερε την καιρική του αστάθεια; Τι ιστορία κρύβει η κοπέλα που τη λέγαν Χελιδόνα; Ποιο το μυστικό του σιδερόχορτου; Έχουνε άραγε και τα δέντρα ψυχή; Πώς έμαθε ο λυράρης την τέχνη του; Τι μπορεί να συμβεί σαν χάσει μια νεράιδα το μαντίλι της; Ποιο είναι το Περγαλιό και τι γυρεύει μέσα στο σπίτι; Τι είναι η Γυναικόπετρα; Ποιες αλήθειες αποκαλύπτουν οι θησαυροί της Δασκαλόπετρας; Υπάρχουν τσοπάνηδες που βόσκουνε φλωριά και δέντρα που καρπίζουν τάλαρα; Τι χουνέρι έζησαν τα λυκοκάντζαρα στο μύλο; Τεντώστε τ’ αφτιά σας κι ανοίξτε την καρδιά σας για να ακούσετε ιστορίες από τότε που όλα μπορούσαν να συμβούν στ’ αληθινά...

Στο φετινό μας ημερολόγιο θα βρείτε λαϊκές παραδόσεις από τις γωνιές της Ελλάδας, επιλεγμένες από τον συλλέκτη, μελετητή και αφηγητή παραμυθιών Δημήτρη Προύσαλη.


192 σελίδες
Τιμή: 12 ευρώ

Για πληροφορίες, παραγγελίες : εκδόσεις Α/συνεχεια
Ανδρονίκου 18,
11854 Αθήνα
τηλ. 210-3845870
φαξ. 210-3473561
email: info@asynechia.grhttp://asynechia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου